Saznajte sve o nama

Zahtev modernog potrošača za dopadljivom i funkcionalnom ambalažom nalaže da se gotovo celokupan asortiman prehrambenih proizvoda marketinški promoviše kako kroz reklamiranje samog sadržaja tako (a u poslednje vreme je to mnogo bitnije) i kroz dizajn njegove ambalaže.

U vreme intenzivne ekspanzije, stvaranja i uspona firmi u oblasti pakovanja hrane kako kod nas tako i u okruženju ukazuje se i potreba za razvojem i proizvodnjom domaće opreme koja bi pratila razvoj ovog sektora privrede. Oštra konkurencija u ovoj oblasti nalaže da oprema mora biti finansijski pristupačna, pouzdana, maksimalno fleksibilna i podržana jeftinim servisom i održavanjem.

Tim vrhunskih projektanata iz "Mašinodizajna" je tu da Vam svojim proverenim i pristupačnim rešenjima predloži i ponudi optimalan izbor za Vašu delatnost u ovoj oblasti. Možemo da Vam pružimo kompletnu podršku za formiranje zaokruženog procesa proizvodnje za male, srednje i velike štamparije počevši od nabavke polufabrikata, izrade mašina za štampanje i rezanje ambalažnih materijala, linija za izradu natron ambalaže.. Za specifične potrebe korisnika u stanju smo da u najkraćem roku osvojimo i prateće uređaje koji se koriste u preradi materijala za pakovanje. Želimo da budemo Vaš pouzdan i siguran partner u ostvarivanju zajedničkog cilja.

Sedište Mašinodizajna 032 se nalazi na magistralnom putu- Čačak Užice tačnije, na kružnom putu oko Čačka ispred benzinske pumpe Nis.

Posetite nas! Dobro došli

Poslovni podaci

 
Naziv: MAŠINODIZAJN 032
Matični broj: 64038303
PIB: 109243901

Tekući račun:
155-29941-09 (Halk banka)