Saznajte sve o nama

Mašinodizajn 032 Čačak nudi usluge izrade mašina za drvnu industriju, izrade rezervnih delova za mašine i alate kao i izradu čeličnih konstrukcija (hala, magacina, pokrivki...). Od 2017. godine proširili smo delatnost na izradu montažnih kuća po svim standardima i po jako povoljnim cenama. Takođe, radimo i odvonjavanje mostova, proizvodimo vešaljke (nosače cevi) i montiramo na terenu.

Od opreme posedujemo sve mašine za obradu metala (strugove, glodalice, brusilice, mašine za uzubljenje itd.), za terenske radove posedujemo telehender, hidraulične samohodne korpe, viljuškare, konbinirku (skip) itd.

Vlasnik preduzeća je Milan Đurakić, diplomirani mašinski inženjer, koji ima preko 20 godina iskustva u radu sa projektovanjem, izradom i puštanjem u rad radnih mašina, iskustvo u radu na terenu, kao i iskustvo u vođenju radnih timova. Iskustvo je stekao u porodičnoj firmi "Mašinodizajn" , koju je kasnije nasledio od oca Ljubodraga Đurakića.

Našim klijentima garantujemo kvalitet, odgovornost u poslu, tačnost i preciznost.

Sedište Mašinodizajna 032 se nalazi u uvlici Bogića Vasovića 36 Čačak, na magistralnom putu- Čačak Užice, tačnije, na kružnom putu oko Čačka ispred benzinske pumpe Nis.

Posetite nas! Dobro došli!